Ko je žena Bore Čorbe koja se ne odvaja od njega? Srbin završio u bolnici, a 28 godina mlađa Dubravka mu daje snagu
Foto: Dragan Kadić

magična žena

Ko je žena Bore Čorbe koja se ne odvaja od njega? Srbin završio u bolnici, a 28 godina mlađa Dubravka mu daje snagu

Malo ko zna da je u ovim teškim danima uz njega njegova supruga

Objavljeno: 12:45h

Danas se menadžer grupe "Riblja čorba", Bane Obradović, oglasio i otkrio da je Bora Đorđević zadržan u bolnici.

- Bora je u bolnici, za 24 sata znaćemo sve. Za sada samo imamo informaciju da je u pitanju jaku upala pluća, porodica je o svemu obaveštena - rekao je Bane Obradović, menadžer grupe za Blic.

Malo ko zna da je u ovim teškim danima uz njega njegova supruga.

Legendarni roker Bora Đorđević (71) danas je u srećnom braku sa Dubravkom Milaković.

Nedavno je pred kamerama pokazao novu tetovažu, koju je uradio iz ljubavi prema supruzi Dubravki.

Bora Đorđević
Bora Đorđevićfoto: RTS printscreen

Ovako je Bora govorio o upoznavanju sa Dubravkom dok su još bili u vezi.

- Dubravka i ja volimo se nepune dve i po godine. Upoznali smo se u Kranju i zaljubili u Mariboru. Naš sledeći susret bio je u Banjaluci, ljubav nam je procvetala u Beču, a u Ljubljani smo se ozbiljno zavoleli. Tamo sam svratio na dva-tri dana, a ostao celu nedelju. Sada živim više tamo nego u Beogradu. Upoznao nas je Srečo Lipovec, menadžer Riblje čorbe za Sloveniju. Njegova ćerka radila je u kozmetičkoj firmi Lush, čiji je jedan od zastupnika za Sloveniju već petnaest godina moja Dubravka

Mediji tvrde da je ona 28 godina mlađa Slovenka.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

Venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini.

- Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - rekao je muzičar svojevremeno.

– Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – ispričao je tada Bora za "Story" i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

– Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost – rekao je roker.

Bonus video:

07:17

KATASTROFALNA SUŠA UGROZILA POLJOPRIVREDU U SRBIJI! Stručnjaci: Zabeležen pad prinosa i do 50%, kukuruz i soja na najvećem udaru

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.